ORTHOM

by Martina Zore Albreht

Ortho M je butična, moderna in najsodobnejša specialistična ortodontska ambulanta, v kateri bo za vaš lep nasmeh poskrbela dr. dentalne medicine, specialistka zobne in čeljustne ortopedije Martina Zore Albreht.
Ekipa ortodontske ambulante Ortho*M
Dr. dentalne medicine, specialistka zobne in čeljustne ortopedije
Martina Zore Albreht

Martina Zore Albreht

Martina Zore Albreht je ena izmed prvih ortodontov v Sloveniji, ki je uspešno opravila in pridobila certifikat za Invisalign® ortodontsko zdravljenje.Na področju ortodontije in zdravljenja z Invisalign® zobnim aparatom ima že več kot 20 let izkušenj, zato je preobrazba vašega nasmeha v varnih in profesionalnih rokah.

Zakaj izbrati butično ambulanto OrthoM?

BOLJŠA KVALITETA ŽIVLJENJA

Naše poslanstvo je, da svojim pacientom z veliko znanja in čuta za naravno lepoto pomagamo do kvalitetnega in funkcionalnega ugriza ter sanjskega nasmeha.

Verjamemo, da lep nasmeh zagotovo doprinese k harmoničnemu izgledu obraza, dvigu samopodobe in samozavesti ter vsakemu posamezniku nepredstavljivo izboljša kvaliteto življenja v celoti.

INDIVIDUALNA OBRAVNANA

Vsakega pacienta obravnavamo individualno in poskrbimo za njegovo celovito ter kompleksno zobozdravstveno rehabilitacijo.

V primeru, da poleg ortodontske terapije potrebujete dodatne zobozdravstvene storitve, v zdravljenje vključimo tudi najboljše specialiste drugih stomatoloških strok.

STROKOVNA EKIPA

Poleg visoke strokovnosti našo ekipo odlikuje empatično, srčno, prijazno, spoštljivo, iskreno predvsem pa odgovorno obnašanje do naših pacientov.

Poskrbimo, da je vsak vaš obisk v naši ambulanti, vsakič znova prijetna izkušnja in da ste v naši ambulanti vedno dobrodošli.

ČUDOVITA LOKACIJA

Nahajamo se na čudoviti in izjemno dostopni lokaciji z možnostjo brezplačnega parkiranja ob ordinaciji. Na pregled boste lahko počakali na Ortho*Moderni terasi pod bioklimatsko pergolo na svežem zraku s prečudovitim pogledom na Ljubljano in okoliške hribe.

NASMEH JE NAJLEPŠI DAR, KI GA LAHKO POKLONIŠ

BREZPLAČEN SPECIALISTIČNI
OrthoM pregled